Hiihtokauden päättäjäiset

30.4.2011

Palkittavana kaikkiin sarjahiihtoihin osallistuneet.
Hiihtokoulun suorittaneita
Palkintojen saanti pistää hymyilyttämään. Ja aihettakin on.
Seuran parhaan hiihtäjän palkinnon saivat Lasse ja Jonttu.

Hiihtokauden päättäjäiset vietettiin Jokilaakson koulun ruokalsalissa ke 27.4.2011.

Tilaisuudessa Olli Hyyppä ja Heikki Viitasaari palkitsivat ahkeria sarjahiihtäjiä sekä KV:n mestaruushiihtoihin osallistuneet.

Hiihtokoulun vetäjät Eila Prest ja Tero Hautamäki muistivat hiihtokouluun osallistuneita muhkeilla hiihtäjäpatsailla.

Hiihtojaoston pj Jouni Liedes palkitsi aktiivisia kilpailijoita. Palkittuja olivat:

Olli Hautamäki (M8) Liina Viitasaari (N8) Felissa Lehtonen (N12) Katriina Träsk (N12) ja Konsta Puutio ( M14).

KV:n puheenjohtaja Erkki Ahtiainen palkitsi seuran parhaat hiihtäjät, jotka olivat Joonatan Liedes (V) ja Lasse Peltoniemi (P)

lisäksi M18-hopeaviestijoukkue palkittiin. joukkueessa hiihtivät Joona Vuoti, Lasse Peltoniemi ja Joonatan Liedes.

Eila ja Jan Prest huolehtivat tilaisuuden tarjoilusta.