HIIHTO

Haemme uusia ohjaajia mukaan toimintaamme! Jos sinulla on kokemusta kilpahiihdosta tai muuten hiihtoharrastustaustaa ja sinua kiinnostaa lasten ohjaaminen mukavassa porukassa. Hae mukaan Kokkolan veikkojen hiihtotoimintaan. Voit suorittaa aluejärjestön ohjaaja koulutuksia sekä lajiliiton valmennuskoulutuksia seuran tukemana. Hae mukaan tästä Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön  jakamaa seuratukea.

Hopeasomparyhmän yhteisharjoitukset:

Ke 4.8. Klo 17:00 Sauvarinne Köykärissä. Lisätietoa Terolta 050-5576542.

Nyt voit hakea tukea Kokkolan veikkojen hiihtoharrastuksen kausimaksuihin sekä lajiin tarvittaviin välineisiin. Tarkoituksena on helpottaa vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten mahdollisuutta osallistua hiihtokouluun.

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden olla mukana harrastamassa.

Täytä alla olevat tiedot

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Hiihtojaoston pankkiyhteystiedot: OP:  FI59 5162 0020 1463 72

Kansallisiin hiihtokilpailuihin ilmoittautumiset sähköpostilla Erjalle. Ilmoittautuminen viimeistään edellisen viikon sunnuntaina klo 21.00. Myöhästyneestä ilmoittautumisesta peritään hiihtäjältä ilmoittautumismaksu. erja.konuQhotmail.fi

Jaoston maksut kaudelle 2021-2022. Kilpailukausi alkaa 1.6.2021 ja päättyy 31.5.2022

Hiihtokoulumaksu 30€ ( ei sisällä skipassia/vakuutusta)

Hopeasomparyhmä 50€ ( ei sisällä skipassia/lisenssiä eikä vakuutusta.)