YLEISURHEILU

Aloita matkasi kohti voimaa, kestävyyttä ja innostavaa yhteisöä - liity yleisurheilun harrastajien joukkoon.

Haluatko kokea adrenaliinin virtaavan suonissasi? Onko sinulla intohimoa liikkumiseen ja kilpailuun? Yleisurheilu tarjoaa sinulle täydellisen mahdollisuuden kehittää itseäsi monipuolisesti ja nauttia urheilun ilosta. Tule mukaan seikkailuun, joka vie sinut uusien ennätysten äärelle!

Yleisurheilu on laji, joka yhdistää voiman, nopeuden, kestävyyden ja taidon. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokeilla erilaisia lajeja, kuten juoksua, hyppyjä ja heittoja. Voit löytää oman vahvuutesi ja intohimosi. Olitpa aloittelija tai kokenut urheilija, yleisurheilu tarjoaa haasteita ja mahdollisuuksia kaikille. 

Miksi valita yleisurheilu harrastukseksesi?

Ensinnäkin se on loistava tapa parantaa fyysistä kuntoa ja kestävyyttä. Harjoittelemalla säännöllisesti kehität voimaa, nopeutta ja kestävyyttä, mikä vaikuttaa myönteisesti terveyteesi ja hyvinvointiisi. Lisäksi yleisurheilu tarjoaa mahdollisuuden asettaa tavoitteita ja saavuttaa niitä, jolloin saat aikaan tyydytystä ja itsetyytyväisyyttä.

Toiseksi, yleisurheilu on myös loistava tapa löytää uusia ystäviä ja kokea yhteisöllisyyttä. Tulet osaksi innostavaa ja kannustavaa yhteisöä, jossa jaat intohimon urheiluun muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. Yhdessä voitte treenata, kilpailla ja juhlistaa saavutuksianne. Yleisurheilu luo vahvoja yhteyksiä ja ystävyyssuhteita, jotka kestävät pitkään.

Kolmanneksi;  yleisurheilu avaa ovia uusiin mahdollisuuksiin. Voit osallistua erilaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Lajista riippuen voit harrastaa itsesi ja edetä aina huipulle asti.
Yleisurheilukaudet


Kesäkausi; (toukokuu)-kesäkuu-heinäkuu-elokuu

Syyskausi;  syyskuu-lokakuu-marraskuu-joulukuu 

Kevätkausi; tammikuu-helmikuu-maaliskuu-huhtikuu-(toukokuu) 


Toukokuu ja syyskuu ovat juoksupainotteisia ja menevät limittäin eri kausien kanssa.

Mukaan voi tulla kesken kauden mikäli ryhmissä on tilaa.

Mikäli harjoituspäivä on pyhäpäivä, niin silloin ei ole harjoituksia. Koulujen lomien aikaan ei myöskään ole harjoituksia.KV:N HALLIKISAT 14.1.2023

KV:n hallikisat kisattiin 14.1, ja osallistujia oli n 30. Kisoissa oli mukava tunnelma ja upeita tuloksia saatiin aikaiseksi. Tiukoimmat tilanteet onneksi saatiin lopulta tarkistettu "maalikamerasta". 

Hippo-kilpailut 9.6.2022

Hippo-kisat kisailtiin koleassa mutta poutaisess säässä Kirkonmäen kentällä.