NYRKKEILY

KOKKOLAN VEIKKOJEN  KUNTO- JA KILPANYRKKEILY

Kiinnostaako kilpanyrkkeily? Oletko aina haaveillut kamppailulajin harrastamisesta vai haluatko kohottaa kuntoa?
Anna niska- ja hartiakivuille kyytiä ja tule treenaamaan monipuolista lajia kanssamme.

Lue lisää treeneistämme kohdasta Harjoitukset

Treenit 4.9 sekä 5.9 peruttu Kipinä-tapahtuman vuoksi.

Alkeiskurssi

Seuraava alkeiskurssi keväällä. Tarkemmat tiedot lähempänä.

Kesän harjoitusajat (1.6-22.8.2019)

Maanantai:

klo 18:00 - 19:30 Roskaruka

Keskiviikko:

klo 18:00 - 19:30 Torkinmäen liikuntapuisto tai Isokylän liikuntapuisto (seuraa Facebook-ryhmää KV Nyrkkeily, jossa on tietoa kummassa harjoitellaan).

Torstai:

klo 18:00-19:30 Roskaruka

Syksyn harjoitusajat (26.8.2019-)

Maanantai:

Kunto- ja kilpanyrkkeilijät, nuorille ja tarvittavan taidon omaaville yli 12-vuotiaille. klo. 19.00-20.30

Keskiviikko:

Torstai:

Kunto- ja kilpanyrkkeilijät, nuorille ja tarvittavan taidon omaaville yli 12-vuotiaille. klo. 18.30-20.00.

Lisäksi sparriohjausta junnuille torstain harjoitusten yhteydessä (Juhani)

Otathan huomioon että:

Treenit alkavat ilmoitettuina aikoina, joten saavu paikalle hyvissä ajoin ennen aloitusta, jotta ehdit laittaa nimesi osallistujalistaan, sitoa käsisiteet tai valmistautua muuten alkavaan treeniin.

Hinnaston löydät täältä

Myös ryhmät ja koulut yms. ennakkotilauksesta, myös päivisin.

Riippuen ryhmästä, laskutamme ryhmän tilaajaa tai maksu suoritetaan paikanpäällä käteisellä.

Lisätietoja:

sähköpostitse