NYRKKEILY

KOKKOLAN VEIKKOJEN  KUNTO- JA KILPANYRKKEILY

Kiinnostaako kilpanyrkkeily? Oletko aina haaveillut kamppailulajin harrastamisesta vai haluatko kohottaa kuntoa?
Anna niska- ja hartiakivuille kyytiä ja tule treenaamaan monipuolista lajia kanssamme.

Lue lisää treeneistämme kohdasta Harjoitukset

Tiedotus harjoitusten perumisesta kesään saakka

Valtioneuvosto linjasi 16. maaliskuuta 2020 lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa. Linjattujen toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta. Linjaukset ovat voimassa 13. huhtikuuta 2020 asti. Hallitus on todennut yhteistoiminnassa tasavallan presidentin kanssa, että maassa vallitsee koronavirustilanteen vuoksi poikkeusolot. Hallituksen linjaamat toimet löytyvät valtioneuvoston sivuilta.

Hallituksen päätöksien johdosta, Nyrkkeilyliiton johtokunta on päättänyt perua Suomen Nyrkkeilyliiton alaiset kilpailut ja koulutustapahtumat 31.5. asti. Nyrkkeilyliitto suosittelee seurojen ryhmäharjoitusten ja muiden vastaavien tapahtumien perumista 31.5 saakka. (lainattu Liiton tiedotteesta)

Tämä Nyrkkeilyliiton suositus päättää Kokkolan Veikkojen nyrkkeilytreenit tältä keväältä. Kiitos kaikille harrastajille, kevätkauden mukavista yhteisistä treenihetkistä. Kyllä meillä onkin kovakuntoinen huippuporukka kasassa. Me ohjaajat olemme erittäin ylpeitä teistä jokaisesta ja kehitystänne on ollut hienoa seurata.

Jatkamme treenejä kesäkuun alussa ulkona, mikäli rajoituksiin tulee helpotusta. Treenit ovat ohjatut ja ilmaiset. Treeniaikataulusta ja treenipaikasta ilmoittanemme myöhemmin.
Ne jotka maksoivat kausimaksun tänä keväänä täysimääräisenä, saavat ensisyksyn treeneistä kausimaksun puoleen hintaan. Tämä hyvityksenä tästä tynkäkaudesta.
Seuratkaapa Facebook ryhmää KV Nyrkkeily, Facebook-sivua Kokkolan Veikot Nyrkkeily, nettisivuja ja myös instaa niin tiedätte mitä meillä on tekeillä. Facebookiin tulee myös treenivinkkejä, kun saadaan homma pyörimään.
Meille voi lähettää sähköpostia ja tarvittaessa soitella Marjalle.

Liikunnan iloa ja tsemppiä kaikille näihin päiviin.

Kevään harjoitusajat (2.1.2020-21.5.2020)

Maanantai:

Kunto- ja kilpanyrkkeilijät, nuorille ja tarvittavan taidon omaaville yli 12-vuotiaille. klo. 19.00-20.30

Keskiviikko:

Torstai:

Kunto- ja kilpanyrkkeilijät, nuorille ja tarvittavan taidon omaaville yli 12-vuotiaille. klo. 18.30-20.00.

Lisäksi sparriohjausta junnuille torstain harjoitusten yhteydessä (Juhani)

Otathan huomioon että:

Treenit alkavat ilmoitettuina aikoina, joten saavu paikalle hyvissä ajoin ennen aloitusta, jotta ehdit laittaa nimesi osallistujalistaan, sitoa käsisiteet tai valmistautua muuten alkavaan treeniin.

Hinnaston löydät täältä

Myös ryhmät ja koulut yms. ennakkotilauksesta, myös päivisin.

Riippuen ryhmästä, laskutamme ryhmän tilaajaa tai maksu suoritetaan paikanpäällä käteisellä.

Lisätietoja:

sähköpostitse