HUOM UKKOJUMPPA!

21.3.2021

Kokkolassa on tullut voimaan uusi alueellinen suositus, joka tarkoittaa että jumppa on peruttu 22.3.-30.4.2021.

Liikuntatilat ja –paikat sekä harrastustoiminta

  • Kokkolan kaupunki peruu alueellisen covid19-viranomaisryhmän suositusten mukaisesti yli 20-vuotiaiden joukkue- ja kontaktilajien vuorot kaupungin omista sisäliikuntatiloista. Vuorot perutaan ma 22.3. – 30.4.2021.
  • Poikkeuksena on maajoukkue-, SM- ja 1-divisioonatason harjoittelu- ja kilpailutoiminta sekä eri lajien kansainväliselle huipulle tähtäävä ammattimainen harjoittelu, samoin kuin jalkapallon kolmanneksi ylin sarjataso.
  • Alle 10 henkilön ryhmissä tapahtuva aikuisten harrastetoiminta, jossa turvavälit tosiasiallisesti säilyvät, voi jatkua (esim. jumppa, tennis, sulkapallo, perhevuorot).
  • Lasten ja alle 20-vuotiaiden nuorten harjoitus- ja kilpailutoiminta voi jatkua alle 20 henkilön ryhmissä koronaturvallisuusohjeistuksia noudattaen. Ottelut, turnaustoiminta ja esitykset suositellaan järjestettäväksi ilman yleisöä (esim. striimaus). Lasten ja nuorten harrastustoiminta suositellaan siirrettäväksi ulkotiloihin. Vanhemmat ja lasten huoltajat eivät jää seuraamaan harjoituksia. Lapsia harrastuksiin tuotaessa / haettaessa käytetään aina kasvomaskia.
  • Kaupungin omat kuntosalit ja VesiVeijari ovat edelleen avoinna erityisjärjestelyin.