YLEISURHEILU

Yleisurheilukoulu talvi 2019.

Yleisurheilukoulujen aloitus keskiviikkona 23.10 klo 18 Kipparihallin edessä olemme ulkona.

Marraskuusta alkaen olemme kipparihallissa

voit tulla mukaan vaikka kesken kauden

Yleisurheilu on juoksemista, hyppäämistä ja heittämistä, eli mukavan monipuolista liikuntaa. Yleisurheilu kehittää nopeutta, kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta.

Yleisurheilukoulu kaikille 7v. sekä vanhemmille yleisurheilusta kiinnostuneille

Ilmoittaudu mukaan

Harrasteryhmä 7-13v

Harrasteryhmä on tarkoitettu niille jotka haluavat harrastaa yleisurheilua mutta ei kilpailla

Kilparyhmät 8-17v

kilparyhmät on tarkoitettu niille nuorille jotka ovat kiinnostuneita yleisurheilusta ja haluavat osallistua kisoihin

Kausimaksu 60,00€

lisätietoja ryhmistä

Anne Pöyhönen

veikot.yleisurheilu@gmail.com

puh: 0409691906

Tapahtumia

Ei tapahtumia

Liikuntaleikkikoulu 3-6vuotiaille

Liikkari jatkuu lokakuun 23 päivä keskiviikkona klo: 18:00 kipparihallin maastossa.

Marraskuusta alkaen olemme kipparihallissa klo: 18-18:45

Hinta on 60€/kausi. sisaralennus -15,00€

Tervetuloa liikkumaan mukavaan seuraan!

Ilmoittautumislomake Kokkolan veikot etusivulla

ELÄMÄ ON ROHKEITA VALINTOJA

Kokkolan Veikkojen yleisurheilujaosto on menestyvä ja aktiivinen jaosto seurassamme. Meillä toimivat alle kouluikäisille (3-6 v) suunnattu liikkari ja kouluikäisille oma urheilukoulu sekä eri valmennusryhmät. Otamme mielellämme joukkoomme lisää urheilijoita ja myös ohjaajia/vetäjiä. Me koulutamme ja samalle saat mahtavia kokemuksia ja paljon muita hyödyllisiä taitoja. Ota yhteyttä Minnaan, 0400 739454.

Yleisurheilumaksut

Liikkari ja yu-koulu 60€/kausi