Liikkari 3-6v.

Lisätietoja yleisurheilu etusivulla

Ilmoittautumislomake etusivulla!

Lasten iloinen Liikuntaleikkikoulu 3-6 vuotiaille

Liikkarissa tutustutaan oman kehon hallintaan ja eri välineiden hallintaan leikkien ja tutustuen.

Apuohjaajat ovat aina tarpeen, varsinkin 3-6vuotiailla. Ajatuksena on, että jokainen mukana oleva tekee samaa mitä lapsetkin, ja jokainen lapsi on samanarvoinen. Kukaan ei jää ulkopuoliseksi istumaan kentän laidalle. Tekeminen lasten kanssa yhdessä on kivaa ja samalla se on erittäin antoisaa. Aikuiset antavat mallin siihen, kuinka toimitaan.

Mukaan lapsille  liikuntavaatteet, juotavaa ja iloista reipasta mieltä.

Tervetuloa liikkumaan iloiseen seuraan niin vanhat kuin uudetkin!

Lisätietoja saat Annelta puh: 0409691906

tai veikot.yleisurheilu@gmail.com

UUSIA OHJAAJIA JA APUOHJAAJIA TARVITAAN

Haluatko kivan, viikoittaisen harrastuksen? Seuralta ilmaisen ohjaajakoulutuksen? Alennusta lapsesi urheilukoulumaksuista (-50%)? Tule rohkeasti mukaan. Ikävaatimus on 15-vuotta (loistavaa kokemusta vaikka opiskeluja varten) Ohjaajia tarvitaan niin pienten liikuntaleikkikoulussa kesällä kuin urheilukouluissa syksyllä. Ota pian yhteyttä esim. minna.vorlinQgmail.com.