Palkintoja KV:n 85-vuotisjuhlassa!

26.11.2006

Kuvassa KV:n 85-vuotisjuhlassa palkittuja yhdessä puheenjohtaja Leila Niinikosken ja Kristiina Salon (johtokunnan jäsen) kanssa. Matti toinen oikealta.

Hiihtäjämme Matti Hiironen valittiin seuran parhaaksi poikaurheilijaksi. Vuoden seuratoimitsijana palkittiin Marja-Liisa Hiironen ja Panu Kela hiihtojaostosta. Onneksi olkoon!

KV:n 85-vuotisjuhlia vietettiin lauantaina 25.11.06 Kiviniityn koululla. Puheenjohtaja Leila Niinikoski toi puheessaan esille KV:n hiihdon voimakkaan nousun kahden viime vuoden aikana. Hiihdon osalta palkitsemistilaisuus oli upea: Matti Hiironen M13-sarjasta valittiin KV:n vuoden poikaurheilijaksi, Marja-Liisa Hiironen ja Panu Kela palkittiin KV:n vuoden seuratoimitsijoina. Voimme kaikki olla ylpeitä toiminnastamme! Vain yhteisin ponnistuksin pääsemme tuloksiin.

Matilla hiihto kulki ja hänellä oli upea kausi viime talvena. Matti oli tuttu nimi tulosten ja tilastojen kärkisijoilta. Keskipohjanmaa-CUP:n P13 sarjassa hän oli voittajana pistemäärällä 280. Hopeasommassa sijoitus oli 21/118. Maakuntaviestissä hänen sijoituksensa oli B- sarjassa 11/29 6. osuudella.