Uutiset

Maakuntaviestikarsintojen tulokset 21.12.2022

Fanikauppa

Olemme avanneet yhteistyössä Teamprintin kanssa Fanikaupan, josta voit tilata ja hankkia seuranlogolla varustettuja tuotteita. Fanikauppaan pääset helposti tästä linkistä, tai sivuston yläosiossa…

Kokkolan Veikot ry vuosikokous

KV:n vuosiskokous toimistolla 17.11.2022 klo 18.30. Tervetuloa mukaan!

Venetsialaismaratonin talkoolaisten arvonta

Venetsialaismaratonin talkoolaisten arvonta on suoritettu, ja onnekkaita voittajia ovat; Täytekakku: Eila Prest Uimaliput: Roosa Niinikoski, Maarit Marjusaari, Vesa Rauma, Jan Prest ja Jaana Tuorila.…

Venetsialaismaraton

Venetsialaismaraton juostaan 27.8.2022 klo 10. Lähtö Uimahallilta. Katso lisää maratonsivuilta.

Kokkolan Veikot 100 vuotta, juhla siirretään

HUOM! Juhla siirretään myöhempään ajankohtaan korona-tilanteen heikennyttyä aluellaamme tällä hetkellä. Seuran 100 vuotista taivalta juhlistetaan Ammattikoulun Paratiisi-salissa 10.12. klo 18…

Liity sinäkin Kannustajiin!

Nyt on mahdollisa tukea omaa urheiluseuraa liittymällä ilmaiseksi KPO:n kannustajiin. Lisätietoja löydät www.kpokannustajat.fi. Kannattaa käydä kirjautumassa ja näin antaa tukensa seuralle. KIITOS!

Joulukahvit ja palkitsemistilaisuus 9.12

Kokkolan Veikot tarjoaa joulukahvit ja samalla palkitsee urheilijoitaan su 9.12 klo 15 toimistolla. Tervetuloa!

Yleisurheilujaoston kauden päättäjäiset

Yleisurheilujaoston kauden päättäjäiset pidetään Hupisportilla 25.11 klo 12. Palkitaan mukana olleita urheilijoita. Tervetuloa mukaan!

SYYSKOKOUS 29.11.2018 klo 19

Seuran syyskokous pidetään 29.11. klo 19 toimistolla. Tervetuloa!

Avoin Suntin juoksu

Markku Ainali/KV järjesti Avoimen Suntin juoksun 9.10 klo 18 Urheilutalon ja Suntin läheisyydessä. Matka oli 3500m. Keli oli upea ja mukana oli innokkaita osallistujia. Tulokset liitteenä.

Kokkolan koulujenväliset yleisurheilukilpailut ke 19.9

Kokkolan koulujenväliset yu-kilpailut käytiin keskiviikkona 19.9. vaihtelevassa säässä. Liitteenä sarakemuotoiset tulokset.

KIITOS!

Kokkolan Veikot kiittää kaikkia Venetsialaismaratonilla mukana olleita talkoolaisia. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta tapahtumastamme, suuri kiitos siitä kuuluu ahkerille talkoolaisille.…

Venetsialaismaratonin jälki-ilmoittautuminen vain +5€

Uuden reitin kunniaksi venetsialaismaratonille jälki-ilmoittautuminen maksaa nyt vain +5€. Aikaa ilmoittautua on la-aamuun asti.

Venetsialaismaratonin reitin katselmus HUOM!! Ajankohta

Maanantaina 13.8 klo 12 uuden venetsialaismaratonreitin katselmus. Lähtö urheilutalolta. Samalla katsotaan huoltopisteet ja jaetaan tehtävät. Tervetuloa mukaan! AJANKOHTA MUUTETAAN TIISTAIKSI KLO 12.

Piirinmestaruusviestit 9-15v 26.6.2018

Kokkolassa juostiin 9-15v piirinmestaruusviestit ti 26.6.2018. Kiitos kaikille mukana olleille urheilijoille ja ennenkaikkea upeille toimitsijoille! Tulokset liitteenä.

KIITOS!

Ihan kaikille ihanille talkoolaisille Hippo-kisoissa nöyrimmät kiitokseni! Olette arvokkaita ja ihania! -Minna

Hippo-kisat 4-10 vuotiaille 7.6.2018

Hippo-kisat kisattiin Kirkonmäen kentällä loppujen lopuksi ihan hienossa ilmassa. Tulokset löytyvät liitteestä. Kiitos ihan kaikille mukana olleille!

KV:lle menestystä kansainvälisillä ja kotimaisilla areenoilla

Seuran puheenjohtaja Erkki Ahtiainen on ollut mukana veteraanien yhdistetyn ja mäkihypyn MM-kilpailuissa, josta saaliina oli joukkuekulta yhdistetyssä ja mm-pronssi M50-55 yhdistetyssä. Sisäsoutajamme…

Hese-kisat Kirkonmäen kentällä 12.5 tulokset

Kylmässä säässä kisattujen Hese-kisojen tulokset löytyvät oheisesta taulukosta. Paljon oli innokkaita lapsia kisaamassa ja tunnelma oli hieno.