Matille kultaa Hopeasommassa!

5.3.2007

Matti maaliin tulossa
Matti maaliin tulossa
Matti ja Aleksi K-P:n mitalistit
Matti ja Aleksi K-P:n mitalistit
KV:n pojat
KV:n pojat
Viestin lähtö
Viestin lähtö

Kokkolan Veikkojen H14-sarjassa (V)hiihtänyt Matti Hiironen otti kultaa Ylitorniossa la 3.3.07 pidetyissä Hopeasomman loppukilpailuissa. Onneksi olkoon Matille ja huoltojoukoille!

Kokkolan Veikkojen hiihtäjiä Hopeasomman loppukilpailuissa Ylitorniossa.

Matin hiihdot menivät loistavasti ja viime vuoden sijoitus parani ahkeran harjoittelun myötä. Matin aika vapaan tyylin 5:n km matkalla oli 13.44,2. Ylöjärven Antti Ojansivu jäi 3,7s tullen toiseksi ja Haapajärven Aleksi Marjoniemi 6,1s sijoittumalla kolmanneksi.

Mukana Ylitorniossa olivat myös Joonatan Liedes H13-sarjassa ja Antti Hiironen, Henri Hämäläinen sekä Mikael Prest sarjassa H14. Oli upeaa, että saimme näin suuren joukon mukaan tähän hopeasompaikäisten loppuhuipentumaan. Lauantaina hiihdettiin henkilökohtaiset matkat ja sunnuntaina viestit.

Henkilökohtaisille matkoille oli ilmoittautunut n. 900 kilpailijaa ja mukana oli tietenkin myös heidän huoltojoukkonsa. Paikalla arvioitiin olleen n. 2500 kisavierasta, mikä näkyi hyvin paikkakunnan raitilla, jossa asukkaita on kuutisen tuhatta.

Sää oli aurinkoinen ja oli muutama aste pakkasta. Hienot olosuhteet helpottivat kilpailijoiden ja huoltotiimien työtä. Anssi Kukkosen selostaessa kisoja oli tunnelma taattu.

Sunnuntain perinteisellä tyylillä hiihdetyissä viesteissä aloittajana oli Henri Hämäläinen, joka sijoittui 43. ajalla 10,.29,9. Toisella osuudella oli Joontan Liedes tuoden joukkueen samalla sijaluvulla (aika 11.22,7) viimeiseen vaihtoon. Ankkurin osuuden hiihti Matti Hiironen, joka toi lopulta joukkueen maaliin sijalla 22. Hänen aikansa oli 9.38,0.

Keski-Pohjaanmaan joukkueista Haapajärvi oli sijalla 8 ja Kokkolan GIF sijalla 23. Poikia taisi harmittaa häviö Haapajärvelle, mutta toisaalta täpärä voitto naapuriseurasta hieman lohdutti.

TULOKSET:

Henkilökohtainen:

H13 http://www.aavasaksanurheilijat.com/hs2007/listat/tulosm13.html

H14 http://www.aavasaksanurheilijat.com/hs2007/listat/tulosm14.html

Viestit: http://www.aavasaksanurheilijat.com/hs2007/listat/tulosm14.htmlLisätietoja: http://www.aavasaksanurheilijat.com/hs2007/index.html