Hiihdon maakuntaviestileiri 21.-23.11.08 Vuokatissa

30.10.2008


Pyydämme kaikkia niitä, jotka ovat valmiita hiihtämään Kokkolan maakuntaviestijoukkueissa talvella 2009, ilmoittautumaan 21.-23.11.08 Vuokatin urheiluopistolla järjestettävälle maakuntaviestileirille. Ilmoittautumiset mieluiten Göran Björkgårdille sähköpostitse osoitteeseen rakplan@bjorkgard.kpnet.com. Ilmoittautumiset Göranille viimeistään sunnuntaina 2.11.08. Myös tiistaina 4.11. järjestettävässä maakuntaviestiharjoituksessa otetaan ilmoittautumisia vastaan.

MAAKUNTAVIESTILEIRITIEDOTE 

Pyrimme järjestämään kokkolalaisille leirin ajaksi oman voitelutilan. Harjoitusten ohjaajaksi on lupautunut Janne Huhtala.

Leiriläisillä on mahdollisuus osallistua ensimmäiseen maakuntaviestikarsintaan hiihtämällä lauantaina 22.11.08 Kv Vuokatin hiihdoissa (P). Kilpailuun osallistuminen on todella helppoa, koska asumme kilpailukeskuksessa. Kilpailun lähtö ja maali ovat Vuokatin urheiluopiston pallokentällä.

Maakuntaviestihiihtäjillemme sopivia sarjoja ja matkoja: M14 5km, M16 5km, M18 10km, M20 ja MYL 15km, M35 10km, M45 5km, M55 5km, N14 3km, N16 4km, N18 5km, N20 10km, NYL 10km, N35 5km ja N45 5km. Kilpailussa on sarjat myös alle 10- ja alle 12-vuotiaille. Jokainen hoitaa kilpailuun ilmoittautumisen oman seuransa kautta. Muista karsintakisoista päätämme Vuokatin leirillä.

Myös ne henkilöt, jotka ovat valmiita toimimaan Vuokatin leirillä ja maakuntaviestissä huolto- ja kannustusjoukoissa, voivat ilmoittautua leirille. Otamme väkeä mukaan niin paljon, kuin majoitusvarauksemme antavat periksi. 

Leirin hinta 115euroa/hiihtäjä.Hintaan sisältyy täysihoito, majoitus 2-6 hengen huoneissa tai huoneistoissa sekä retkeilyhotellitasoa että hotellitasoa. Hintaan kuuluu ensilumenladun/tunnelin, kuntosalin, palloiluhallin sekä hotellisaunan käyttö. Järjestämme yhteiskuljetuksen, mistä luonnollisesti aiheutuu kustannuksia.

Liikuntalautakunta on viime viikon kokouksessaan suhtautunut myönteisesti leirimääräraha-anomukseen, mutta lopullisen päätöksen tekee kaupunginhallitus ihan lähiaikoina. Kohtuullisen todennäköistä on, että kaupunginhallitus suhtautuu myönteisesti määräraha-anomukseemme. Mikäli anomamme määräraha myönnettään, alentaa kuhunkin yhteiseen maakuntaviestiharjoitukseen osallistuminen leirimaksua 10%:lla. Yhteisen maakuntaviestiharjoituksen vetäminen alentaa leirimaksua 20%:lla. 

Tervetuloa yhteiselle leirille luomaan rautaista kokkolalaista maakuntaviestihenkeä! 

Hiihtoterveisin Marja-Liisa Hiironen, Markku Tuikkanen, Göran Björkgård, Simo Huhtala ja Markku Kangas