HIIHTOKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET

21.4.2010

Seuran pienimpiä edusti Iiris Heikkinen 2v. Olli palkitsee.
Lasse Peltoniemi (seuran paras perinteisellä), Martti Järvelä (Vuoden veteraani) ja Joonatan Liedes (seuran paras vapaalla tyylillä)

Vietettiin Jokilaakson koululla 21.4.2010. Sarjahiihtäjiä, hiihtokoululaisia sekä aktiivisia hiihtäjiä muistettiin runsain palkinnnoin sekä kakun kera.

Tilaisuuteen oli saapunut runsaasti nuoria hiihtäjänalkuja vanhempineen. KV:n veteraanihiihtäjä MM-pronssimies Martti Järvelälle luovutettiin tilaisuudessa KV:n viiri sekä "Vuoden veteraani" -palkinto. Martti oli helmikuussa  MM-kisoissa Falunissa ja nappasi pronssia perinteisellä sekä viestissä.

KV:n mestaruuskisojen hiihtäjille jaettiin myös palkinnot ja sarjahiihtoihin sekä hiihtokouluihin aktiivisesti osallistuneet saivat kannustinpalkinnot.

Seuran paras hiihtäjä  palkinnon saivat tänä vuonna Lasse Peltoniemi perinteisen tyylin hiihdosta ja Joonatan Liedes vapaan tyylin hiihdosta.