Syyskokous valitsi uuden puheenjohtajan

11.12.2010

KV:n syyskokouksessa seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Erkki Ahtiainen.

Erkki Ahtiainen s.-64 työskentelee leirintäalueyrittäjänä Kokkola-Camping leirintäalueella. Ahtiainen on "elämäntapaurheilija", ja harrastanut urheilua koko elämänsä. Lajeina on ollut lähinnä mäkihyppy, hiihto, yhdistetty ja jalkapallo. 80-90-luvuilla hän vaikutti Kaustisen Pohjan-Veikoissa, siinä välillä 90-luvun alussa Taivalkosken Kuohussa, ja 2000-luvun alusta on seurana ollut  Kokkolan Veikot. Merkittävimmät saavutukset urheilussa Ahtiainen on saavuttanut veteraanien mäkihypyssä ja yhdistetyssä, mistä hänellä on 2 hopeista ja 1 pronssinen mitali MM-kilpailuista, sekä SM-mitaleja.Viimeisimpänä saavutuksena SM-hopea veteraanien 45-49 -vuotiaiden sarjassa.
Ahtiainen on toiminut 7 vuotta Suomen Veteraanimäkihyppääjien puheenjohtajana, mistä toimesta jäi sivuun lokakuussa. Hän toimii tällä hetkellä veteraanimäkihyppääjien kansainvälisen järjestön IMC:n varapresidenttinä, vastuullaan mm. vuosittaiset veteraanien MM-kilpailut.